België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenChinaRiksja

Vervlogen tijden in het noorden

Vervlogen tijden in het noorden (Riksja)

In het kort:

Tijdens deze 12-daagse rondreis door het noorden van China staan de historische hoogtepunten centraal. Je begint met Beijing waar je de Chinese Muur natuurlijk niet mag missen. Vervolgens reis je verder naar Datong, waar een bijzonder staaltje architectuu...

Duur
12 Dagen
Steden
3
Volgend vertrek
Wanneer je zelf wilt
Vanaf
EUR 1,234.00
Prijs per dag
EUR 103.00

 • Overzicht
 • Datums en Details
 • Riksja
 
Reisorganisatie
Riksja
 
Rondreis
Vervlogen tijden in het noorden
Reisstijl
Individuele reis evt. met gids/chauffeur
Kategorien
 

In het kort

Tijdens deze 12-daagse rondreis door het noorden van China staan de historische hoogtepunten centraal. Je begint met Beijing waar je de Chinese Muur natuurlijk niet mag missen. Vervolgens reis je verder naar Datong, waar een bijzonder staaltje architectuur op je wacht: de Hangende Tempel en de Yungang-grotten. Daarna bezoek je Pingyao, wat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, het Terracotta-leger in Xi'an en eindig je weer in Beijing. Je reis per trein, zo zie je ook veel onderweg en het is voordelig!

Vervlogen tijden in het noorden (Riksja)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1.
Amsterdam - Beijing
Dag 3.
Beijing, Verblijf
Dag 4.
Wandeling Chinese Muur
Dag 5.
Vertrek Beijing En Aankomst Datong
Dag 6.
Tempels En Grotten In Datong
Dag 7.
Vertrek Uit Datong En Reis Naar Pingyao
Dag 8.
Pingyao
Dag 9.
Vertrek Pingyao En Aankomst Xi’An
Dag 10.
Bezoek Aan Terracottaleger

 

Bezochte steden (3): Beijing, Datong, Xian

Hoogtepunten

 • Tijdens de rondreis combineer je vier plekken die, voor Chinese begrippen, relatief dichtbij elkaar liggen. Je waant je in vervlogen tijden als je in Beijing een indrukwekkende wandeling over de Chinese Muur hebt gemaakt en via moderne treinen richting Datong reist waar nog meer historie op je wacht. De hangende tempels en de Yungang-grotten vormen een staaltje architectuur waarvan je je zult verbazen. Indrukwekkend om te zien hoe deze bouwwerken de tand des tijds hebben doorstaan.. Daarna bezoek je authentiek Pingyao. Hier dwaal je door oude, smalle straatjes die omringd zijn door de oude stadsmuur. De film Raise the red lantern is hier opgenomen en de Ming architectuur laat je zien waarom. Het lijkt er echt even op alsof je in het oude Keizerrijk van China bent.
 • Je culturele rondreis eindigt in Xi'an. Daar ga je heen omdat je het beroemde Terracottaleger wilt zien van zo'n 9000 soldaten, paarden en strijdwagens van klei. Vervolgens regelen we weer een treinreis terug naar Beijing waar deze rondreis eindigt.

In prijs inbegrepen

 • Overnachten:

NIET in de prijs inbegrepen

 • 4 nachten in een sfeervol hutong hotel, 4 nachten in een comfortabel hotel, 2 nachten in een sfeervol hofjeshotel en 1 nacht in het vliegtuig . Overnachten op basis van logies

Reisaanbieding

 
Komend uit
 
Waar naar toe
Rondreis...
Beijing
Arrow
Xian
 

Dit is een georganiseerde maar aanpasbare, individuele reis. U kunt de reisroute wijzigen, opties toevoegen / verwijderen en uw vertrekdatum kiezen. De touroperator heeft een suggestie gedaan die u kunt volgen of wijzigen voor uw groep / familie / vrienden. Prijs kan overeenkomstig variëren.

Lidmaatschappen en verenigingen


ToursOnTheWeb

 • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
 • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
 • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
 • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
 • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.

Vergelijkbare reizen

Discover China by Rail (333 Travel)

333 Travel
Discover China by Rail (12 Dagen)

Kennismaking met China (Nrv Holidays)

Nrv Holidays
Kennismaking met China (15 Dagen)

Ontdek China met kids (Riksja)

Riksja
Ontdek China met kids (15 Dagen)