België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenTanzaniaRiksja

Kilimanjaro - Machame route

In het kort:

Om de Kilimanjaro te beklimmen, vinden wij zelf de Machame route het mooist. Deze route is wel wat zwaarder dan de Rongai route en ook iets populairder, dus drukker. Maar het afwisselende landschap maakt dat meer dan goed. Ben je wat meer ervaren en besch...

Duur
8 Dagen
Volgend vertrek
Wanneer je zelf wilt
Vanaf
EUR 2.050,00
Prijs per dag
EUR 256,00

 • Overzicht
 • Datums en Details
 • Kaart, Bestemmingen
 • Riksja
Operator
Riksja
Rondreis
Kilimanjaro - Machame route
Reisstijl
Privéreis evt. met gids / chauffeur

Map: Kilimanjaro - Machame route (Riksja)

In het kort

Om de Kilimanjaro te beklimmen, vinden wij zelf de Machame route het mooist. Deze route is wel wat zwaarder dan de Rongai route en ook iets populairder, dus drukker. Maar het afwisselende landschap maakt dat meer dan goed. Ben je wat meer ervaren en beschik je over een goede conditie, dan raden we je deze route aan. Doordat je soms stukken stijgt, maar iets lager slaapt, wen je aan de hoogte en dat vergroot je kansen op het bereiken van de top van de Kilimanjaro.

Dag 1.
- Aankomst Kilimanjaro
Dag 2.
Machame Gate - Machame Camp (3000M)
Dag 3.
- Machame Camp (3000M) - Shira Camp (3840M)
Dag 4.
- Shira Camp (3840M) - Barranco Camp (3950M)
Dag 5.
- Karanga Camp (3960M) - Barafu Camp (4600M)
Dag 6.
- Barafu Camp (4600M) - Uhuru Peak (5895M)
Dag 7.
- Mweka Camp (3100M) - Moshi Hotel
Dag 8.
- Vertrek Uit Moshi

Bezochte steden (2): Kilimanjaro, Moshi

DetailsSommige mensen slaan op deze route de nacht in Karanga Camp over. Dit raden wij niet aan omdat je anders twee lange klimdagen achter elkaar hebt, waarmee je je lichaam erg op de proef stelt. Hieronder hebben we de Machame route van dag tot dag beschreven.

Hoogtepunten

 • Om de Kilimanjaro te beklimmen, vinden wij zelf de Machame route het mooist. Deze route is wel wat zwaarder dan de Rongai route en ook iets populairder, dus drukker. Maar het afwisselende landschap maakt dat meer dan goed. Ben je wat meer ervaren en beschik je over een goede conditie, dan raden we je deze route aan. Doordat je soms stukken stijgt, maar iets lager slaapt, wen je aan de hoogte en dat vergroot je kansen op het bereiken van de top van de Kilimanjaro.
 • Sommige mensen slaan op deze route de nacht in Karanga Camp over. Dit raden wij niet aan omdat je anders twee lange klimdagen achter elkaar hebt, waarmee je je lichaam erg op de proef stelt. Hieronder hebben we de Machame route van dag tot dag beschreven.

In prijs inbegrepen

 • Overnachten:

NIET in de prijs inbegrepen

 • 5 nachten in een koepeltent, 2 nachten in een standaard hotel in Moshi

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Naar

Rondreis...

Kilimanjaro

Arrow Going To

Kilimanjaro

Prive reisDit is een georganiseerde, maar aanpasbare, individuele reis. Je kunt de reisroute wijzigen, opties toevoegen / verwijderen en uw vertrekdatum kiezen. De touroperator heeft een suggestie gedaan die je kunt volgen of wijzigen voor je groep / familie / vrienden. Prijs kan overeenkomstig variëren.

Reis variaties

Picture:Kilimanjaro - Rongai route

Kilimanjaro - Rongai route (8 Dagen)

De Rongai route is (nog) minder druk bewandeld dan de andere routes en daarom onze favoriet. Je trotseert de berg vanaf de noordkant, bij de grens met Kenia. Het landschap is minder afwisselend dan aan de zuidwest kant, maar toch gevarieerd. Je start in h...

Volgend vertrek: Wanneer je zelf wilt
Vanaf: EUR 2.240,00

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR Calamiteitenfonds SGR Travelife


ToursOnTheWeb

 • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
 • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
 • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
 • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
 • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.