België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenDuitslandOad

Busreis Sauerland, zo dichtbij en toch zo anders

In het kort:

Op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens ligt één van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland, het Sauerland. U verblijft in de oude Hanzestad Soest, een pittoreske plaats met vakwerkhuizen. Hier kunt u genieten van een zorgeloze all-incl...

Duur
5 Dagen
Vanaf
EUR 569,00
Prijs per dag
EUR 114,00
Reistype

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Kaart, Bestemmingen
  • Oad
Operator
Oad
Rondreis
Busreis Sauerland, zo dichtbij en toch zo anders
Kategorien
tour category

In het kort

Op slechts een paar uur rijden van de Nederlandse grens ligt één van de mooiste vakantiegebieden van Duitsland, het Sauerland. U verblijft in de oude Hanzestad Soest, een pittoreske plaats met vakwerkhuizen. Hier kunt u genieten van een zorgeloze all-inclusive vakantie. We nemen u mee op leuke excursies, bijvoorbeeld naar Paderborn waar we de prachtige Dom bezoeken. In Bad Arolsen bezoeken we het slot. Hier werd in 1858 Koningin Emma geboren. Het Sauerland staat bekend om de prachtige natuur en uiteraard mag een mooie natuurtocht naar o.a. de Kahler Asten niet ontbreken. Ook staat een boottocht over de Diemelsee op het programma. Geniet tijdens de uitstapjes van het afwisselende landschap, de diepblauwe meren en de glooiende heuvels.
U verblijft in het heerlijke all-inclusive hotel Am Wall, dat onder leiding staat van een Nederlandse eigenaresse. In Hotel am Wall kunt u prima vertoeven, neem gerust een lekker drankje bij het eten of op het terras want dit is gewoon inbegrepen. U bent er lekker even helemaal tussenuit!

Map: Busreis Sauerland, zo dichtbij en toch zo anders (Oad)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1
Heenreis Via Münster
Dag 2
Teutoburgerwald, Paderborn
Dag 3
Diemelsee, Bad Arolsen
Dag 4
Natuurtocht Sauerland
Dag 5
Terugreis

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Rondreis...

Münster

bus

Münster

GroepsreisDit is een georganiseerde groepsreis: het reisplan is door de reisoperator vastgelegd. De reisbestemmingen, duur, overnachtingen, vertrekdatums en prijs zijn fix. Je kunt je aanmelden, meedoen, genieten en andere reizigers ontmoeten.

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR SGRZ Calamiteitenfonds SGR


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.