België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenDuitslandOad

Busreis De Lüneburger Heide en Hamburg

In het kort:

Deze reis brengt u naar het prachtige natuurgebied de Lüneburger Heide waar het elk jaargetijde anders is. Op de heide vindt u de typische jeneverbessen, kuddes schapen en geiten, oude schaapsstallen en boerderijen. Het hele jaar door kunt u hier genieten...

Duur
5 Dagen
Vanaf
EUR 549,00
Prijs per dag
EUR 110,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Kaart, Bestemmingen
  • Oad
Operator
Oad
Rondreis
Busreis De Lüneburger Heide en Hamburg
Kategorien
tour categorytour category

In het kort

Deze reis brengt u naar het prachtige natuurgebied de Lüneburger Heide waar het elk jaargetijde anders is. Op de heide vindt u de typische jeneverbessen, kuddes schapen en geiten, oude schaapsstallen en boerderijen. Het hele jaar door kunt u hier genieten van de rust en uitgestrektheid van dit duizend jaar oude cultuurlandschap. Vanuit ons hotel wandelt u zo de heide op, een betere uitvalsbasis om de prachtige natuur te ontdekken is er niet.
Tijdens deze reis bezoeken we ook de meer dan 1000 jaar oude hanzestad Lüneburg, deze plaats is met zijn gebouwen en huizen uit de gotiek, renaissance en barok één van de mooiste steden van Duitsland. Een groot deel van de gevels is in baksteen uitgevoerd. Ook bezoeken we de tweede stad van Duitsland, Hamburg. Hamburg heeft alles; een enorme haven, verschillende musea en het Rathaus in de Altstadt, leuke winkels en gezellige steegjes.
We verblijven in een mooi familiehotel gelegen aan de rand van de Lüneburger Heide, midden in de natuur waar het u aan niets zal ontbreken. Gaat u met ons mee?

Map: Busreis De Lüneburger Heide en Hamburg (Oad)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1
Heenreis
Dag 2
Lüneburger Heide
Dag 3
Hamburg
Dag 4
Lüneburg En Wildpark
Dag 5
Celle En Terugreis

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Rondreis...

Hamburg

bus

Hamburg

GroepsreisDit is een georganiseerde groepsreis: het reisplan is door de reisoperator vastgelegd. De reisbestemmingen, duur, overnachtingen, vertrekdatums en prijs zijn fix. Je kunt je aanmelden, meedoen, genieten en andere reizigers ontmoeten.

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR SGRZ Calamiteitenfonds SGR


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.