magnifying glass Waar gaat de reis naar toe?
Nederlands language flag
 
EUR currency flag
 

Reizen › Kenia › Riksja Travel › Eigenwijs Kenia verkennen - Fa...

Eigenwijs Kenia verkennen - Familiereis

 

In het kort:

Met deze Kenia reis zie je zeker de hoogtepunten zoals de Masai maar reis je eigenwijs door naar de minder bekende parken Amboseli en Tsavo. Waar je ook volop op safari kunt kan en speurt naar brullende leeuwen, jagende cheeta's en tetterende olifanten. M...

Duur
13 Dagen
Volgend vertrek
Wanneer je zelf wilt
Vanaf
EUR 2,450.00
Prijs per dag
EUR 188.00

 • Overzicht
 • Datums en Details
 • Riksja Travel
Reisorganisatie
Riksja Travel
Reis
Eigenwijs Kenia verkennen - Familiereis
Reisstijl
Individuele reis evt. met gids/chauffeur
Kategorien
 


In het kort

Met deze Kenia reis zie je zeker de hoogtepunten zoals de Masai maar reis je eigenwijs door naar de minder bekende parken Amboseli en Tsavo. Waar je ook volop op safari kunt kan en speurt naar brullende leeuwen, jagende cheeta's en tetterende olifanten. Met een beetje geluk spot je de Big 5.

Dag 1.
Vlucht Naar Nairobi
Dag 2.
Nairobi - Maji Moto

Bezochte steden (2): Amboseli N.P., Nairobi

 

DetailsJe slaapt bij de Masai in ons eigen eco camp, het trotse herdersvolk van de Afrikaanse savanne. Ze laten je zien hoe ze leven en hoe ze in het leven staan. In Diani Beach is het tenslotte heerlijk toeven met parelwitte stranden, wuivende palmen en een knalblauwe zee. Je beleeft het echte Afrika, dichtbij de natuur. Je reist je met je eigen gezelschap en privé chauffeur door het land.

Opmerkingen

Hoogtepunten

 • Met deze Kenia reis zie je zeker de hoogtepunten zoals de Masai maar reis je eigenwijs door naar de minder bekende parken Amboseli en Tsavo. Waar je ook volop op safari kunt kan en speurt naar brullende leeuwen, jagende cheeta's en tetterende olifanten. Met een beetje geluk spot je de Big 5.
 • Je slaapt bij de Masai in ons eigen eco camp, het trotse herdersvolk van de Afrikaanse savanne. Ze laten je zien hoe ze leven en hoe ze in het leven staan. In Diani Beach is het tenslotte heerlijk toeven met parelwitte stranden, wuivende palmen en een knalblauwe zee. Je beleeft het echte Afrika, dichtbij de natuur. Je reist je met je eigen gezelschap en privé chauffeur door het land.

In prijs inbegrepen

 • Overnachten:
 • NIET in de prijs inbegrepen

 • 2 x overnachting in Nairobi inclusief ontbijt, 3 nachten Maji Moto tented camp (volpension), 1 nacht safari lodge Amboseli (volpension) 2 nachten safari lodge Tsavo West (volpension), 3 nachten Diani beach (ontbijt en diner inbegrepen)
 • Reisaanbieding

   BeschrijvingKomend uit Waar naar toe
  1.Amsterdam of Brussel
  2.Reis Nairobi Amboseli N.P.

  Dit is een georganiseerde maar aanpasbare, individuele reis. U kunt de reisroute wijzigen, opties toevoegen / verwijderen en uw vertrekdatum kiezen. De touroperator heeft een suggestie gedaan die u kunt volgen of wijzigen voor uw groep / familie / vrienden. Prijs kan overeenkomstig variëren.

  Lidmaatschappen en verenigingen


  ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.

  Vergelijkbare reizen

  Rondreis Het beste van Kenia (Travelworld NL)

  Travelworld NL
  Rondreis Het beste van Kenia (10 Dagen)

  Kenya Explorer (Tenzing Travel)

  Tenzing Travel
  Kenya Explorer (10 Dagen)

  Kenia safari rondreis (Sundowner Wildlife Holidays)

  Sundowner Wildlife Holidays
  Kenia safari rondreis (10 Dagen)