België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenRuslandDjoser

Fietsvakantie Rusland, 10 dagen

In het kort:

Al fietsend tussen deze twee moderne metropolen maak je kennis met het authentieke Rusland. Vanaf het Rode Plein in Moskou, met haar iconische gebouwen, starten we onze reis om al fietsend het platteland van Rusland te verkennen. We rijden langs historisc...

Duur
9 Dagen
Volgend vertrek
26-mei-2023
airplane Vanaf (inkl. vlucht)
EUR 1.695,00
Prijs per dag
EUR 188,00

Reisorganisatie
Djoser
 
Rondreis
Fietsvakantie Rusland, 10 dagen
Algemene indruk
(8.20)
Kategorien
tour category

Fietsvakantie Rusland, 10 dagen (Djoser)

In het kort

Al fietsend tussen deze twee moderne metropolen maak je kennis met het authentieke Rusland. Vanaf het Rode Plein in Moskou, met haar iconische gebouwen, starten we onze reis om al fietsend het platteland van Rusland te verkennen. We rijden langs historische dorpjes met orthodoxe kerken en kloosters, beboste heuvels en pittoreske meren om vervolgens in het levendige Sint-Petersburg te eindigen waar je je kunt vergapen aan alle architectonische grandeur.

Dag 1.
Amsterdam - Moskou
Dag 2.
Moskou
Dag 3.
Moskou - Sergiev Posad
Dag 4.
Sergiev Posad - Seliger-Meer
Dag 5.
Seliger-Meer - Valdaysky Nationaal Park - Valday
Dag 6.
Valday - Borki - Veliky Novgorod
Dag 7.
Veliky Novgorod - Peterhof - Sint-Petersburg
Dag 8.
& 9 Sint-Petersburg

Bezochte steden (2): Moskou, Sint Petersburg

Details

Tijdens Djoser fietsreizen maak je fietstochten vanuit één verblijfplaats of een meerdaagse fietstocht. Er is geen sprake van een strak gepland reisschema. Op rustdagen kun je extra fietstochten maken of andere dingen gaan ondernemen. De reisbegeleider kan je hierover altijd tips en suggesties geven. Je bent natuurlijk niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Door het karakter van onze reizen en de plaatselijke omstandigheden kunnen zich onverwachte situaties voordoen. Hierdoor kan het voorkomen dat een bepaalde fietstocht of activiteit niet door kan gaan of aangepast dient te worden. We reizen meestal in groepen van gemiddeld 14 en maximaal 16 personen.
Onze fietsreizen worden ingedeeld in categorieën van een tot drie fietsjes, waarbij een fietsje eenvoudig is en drie pittig. Twee fietsjes is voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Deze reis krijgt één fietsje. Meer informatie over de fietsafstanden per dag vind je hieronder in de dag-tot-dagbeschrijving en een toelichting over de zwaarte lees je in de praktische informatie.

NIET in de prijs inbegrepen

  • Reisverzekering, maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, reserveringskosten € 25,-, bij 2 of meer personen € 35,-, etc.
    Wijzigingen voorbehouden.
  • Calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking

Reisaanbieding

 
Komend uit
 
Waar naar toe
1. Vertrek (vlucht)
Amsterdam of Brussel
airplane
Moskou
2. Rondreis...
Moskou
Arrow
Sint Petersburg
3. Retour (vlucht)
Sint Petersburg
airplane
Amsterdam of Brussel
 

Dit is een georganiseerde groepsreis: het reisplan is door de reisoperator vastgelegd. De reisbestemmingen, duur, overnachtingen, vertrekdatums en prijs zijn fix. Je kunt je aanmelden, meedoen, genieten en andere reizigers ontmoeten.

Lidmaatschappen en financiële bescherming


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.