België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenZwedenOad

Busreis Het Hart van Zweden

In het kort:

Ga met Oad mee op reis naar het mooie Zweden. Tijdens deze Oad reis ontdekt u het ongerepte Zweden in het Tiveden National Park maar ook sfeervolle Zweedse stadjes als Karlsborg en Örebro. Uiteraard slaan we een bezoek aan de mooie hoofdstad Stockholm nie...

Duur
8 Dagen
Steden
3
Vanaf
EUR 1.029,00
Prijs per dag
EUR 129,00
Reistype

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Kaart, Bestemmingen
  • Oad
Operator
Oad
Rondreis
Busreis Het Hart van Zweden
Kategorien
tour category

In het kort

Ga met Oad mee op reis naar het mooie Zweden. Tijdens deze Oad reis ontdekt u het ongerepte Zweden in het Tiveden National Park maar ook sfeervolle Zweedse stadjes als Karlsborg en Örebro. Uiteraard slaan we een bezoek aan de mooie hoofdstad Stockholm niet over. We verblijven vijf nachten bij gastvrije Nederlandse eigenaren midden in de Zweedse natuur.
Zweden, land van ongerepte schoonheid, schilderachtige meren en groene oeroude wouden. Tijdens deze bijzondere Oad reis rijden we eerst naar de Duitse havenstad Kiel waar we aan boord gaan van de ferry die ons naar Göteborg in Zweden brengt. De volgende dag komen we aan in het mooie Zweden en vervolgen onze route naar Jönkoping, bekend van het lucifer museum en het Husqvarna Museum. Langs het Vätternmeer, het grootste meer van Europa rijden we naar Hotel PerOlofGården waar we vijf nachten verblijven onder de hoede van de gastvrije Nederlanders René en Nora Jeanne. Vanaf dit prachtige hotel middenin de Zweedse natuur bezoeken we het oerbos in het Tiveden National Park. Genieten van het historische stadje Örebro en het historisch landgoed Karlslund Herrgard. We maken een boottocht over het Vätternmeer en zien de vele houten gebouwen in Askersund. Uiteraard bezoeken we de Zweedse hoofdstad Stockholm met het Koninklijk Paleis en de historische wijk Gamla Stan met zijn kleurrijke huizen. Via Gränna, bekend van de zuurstokken rijden we weer naar Göteborg voor de terugreis naar Nederland.

Map: Busreis Het Hart van Zweden (Oad)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1
Naar Kiel En Overtocht Naar Göteborg
Dag 2
Aankomst Göteborg, Jönkoping, Naar Åsbro
Dag 3
Tiveden National Park
Dag 4
Karslund Herregard En Örebro
Dag 5
Stockholm
Dag 6
Boottocht Vätternmeer
Dag 7
Via Gränna Naar Göteborg
Dag 8
Naar Huis

Reisbestemmingen (3): Göteborg, Örebro, Stockholm

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Rondreis...

Göteborg

bus

Göteborg

GroepsreisDit is een georganiseerde groepsreis: het reisplan is door de reisoperator vastgelegd. De reisbestemmingen, duur, overnachtingen, vertrekdatums en prijs zijn fix. Je kunt je aanmelden, meedoen, genieten en andere reizigers ontmoeten.

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR SGRZ Calamiteitenfonds SGR


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.