België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenHongarijeOad

Rondreis Buitengewoon Roemenië

In het kort:

Laat u verrassen door het ongerepte Roemenië. Zonder twijfel één van de mooiste landen van Oost-Europa. Tijdens deze reis maakt u kennis met de schitterende natuur, het platteland, de gastvrije bevolking en vooral de romantische regio Transsylvanië. Een i...

Duur
12 Dagen
Landen
2
Vanaf
EUR 1.249,00
Prijs per dag
EUR 104,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Kaart, Bestemmingen
  • Oad
Operator
Oad
Rondreis
Rondreis Buitengewoon Roemenië
Kategorien
tour category

In het kort

Laat u verrassen door het ongerepte Roemenië. Zonder twijfel één van de mooiste landen van Oost-Europa. Tijdens deze reis maakt u kennis met de schitterende natuur, het platteland, de gastvrije bevolking en vooral de romantische regio Transsylvanië. Een interessante reis naar het oosten van Europa, waar u lang over na zult praten.
Roemenië lag vroeger in het historische grensgebied tussen aan de ene kant het Ottomaanse Rijk en aan de andere kant het Hongaars-Habsburgse Rijk en zodoende ontwikkelde zich hier een unieke cultuurregio. We bezoeken interessante steden, zoals Sibiu, Sighisoara en Brasov. Uiteraard mag een bezoek aan de hoofdstad van Roemenië, Boekarest, niet ontbreken. Op weg naar Sibiu rijden we door de prachtige en ongerepte natuur van het Făgărașgebergte. Ook kunt u in het typisch Roemeense dorpje, tevens de woonplaats van reisleidster Janneke Vos, Oarba de Mures genieten van een Roemeense lunch.
Roemenië met Janneke Vos
Deze bijzondere reis wordt begeleid door Janneke Vos. Janneke woont inmiddels al meer dan 10 jaar in Roemenië en kent het land door en door. In Nederland is ze bekend van haar werk voor KRO Spoorloos, RTV Noord en van de vele lezingen die ze geeft over Roemenië. Janneke schreef 6 boeken over haar leven in het hart van Transsylvanië.
'Roemenië betekent elke dag verrast worden. Dit land met de grootste bruine berenpopulatie van Europa, bossen vol wolven en lynxen, heeft veel meer te bieden dan Dracula alleen. Prins Charles van Engeland is niet voor niets al jaren ambassadeur van het ongerepte landschap vol burchtkerken en kastelen.' - Janneke Vos
U kunt deze reis ook boeken als 10-daagse vliegreis:
• Vlieg-rondreis Buitengewoon Roemenië

Map: Rondreis Buitengewoon Roemenië (Oad)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1
Heenreis
Dag 2
Naar De Omgeving Van Budapest
Dag 3
Via Oradea Naar Cluj
Dag 4
Via Sighisoara Naar Brasov
Dag 5
Bran, Brasov
Dag 6
Boekarest
Dag 7
F& 259;G& 259;Ra57;Gebergte, Sibiu
Dag 8
Sibiu
Dag 9
Sibiu, Alba Lulia, Hunedoara
Dag 10
Naar Hongarije
Dag 11
Naar Duitsland
Dag 12
Terugreis

Reislanden (2): Hongarije, Roemenië

Reisbestemmingen (7): Alba Iulia, Boedapest, Boekarest, Brasov, Oradea, Sibiu, Timisoara

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Rondreis...

Boedapest

bus

Boedapest

GroepsreisDit is een georganiseerde groepsreis: het reisplan is door de reisoperator vastgelegd. De reisbestemmingen, duur, overnachtingen, vertrekdatums en prijs zijn fix. Je kunt je aanmelden, meedoen, genieten en andere reizigers ontmoeten.

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR SGRZ Calamiteitenfonds SGR


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.