lstTourVersions IS NOTHING
Safari Kenia Highlights Deluxe | 333 Travel
België | Nederlands language flag | EUR currency flag  

Safari Kenia Highlights Deluxe

Safari Kenia Highlights Deluxe (333 Travel)
 

In het kort:

De uitgebreide safari rondreis Kenia Highlights neemt je mee naar de mooiste reservaten van Kenia. In elk reservaat kom je andere dieren en andere landschappen tegen. Deze reis staat dan ook garant voor een uitgebreide kennismaking met de pracht en praal ...

Duur
13 Dagen
Steden
4
Vanaf
EUR 3,643.00
Prijs per dag
EUR 280.00

  • Overzicht
  • 333 Travel
Reisorganisatie
333 Travel
Rondreis
Safari Kenia Highlights Deluxe
Reisstijl
Individuele reis evt. met gids/chauffeur
Kategorien
 


In het kort

De uitgebreide safari rondreis Kenia Highlights neemt je mee naar de mooiste reservaten van Kenia. In elk reservaat kom je andere dieren en andere landschappen tegen. Deze reis staat dan ook garant voor een uitgebreide kennismaking met de pracht en praal die Kenia te bieden heeft. Je verblijft bovendien in deluxe lodges en tented camps, waardoor je safari nog specialer en onvergetelijker wordt. Tenslotte sluit je de reis af met een heerlijk ontspannen strandverblijf.

Bezochte steden (4): Maasai Mara National Reserve, Mombasa, Nairobi, Nakuru

 

Details

Je reis begint met het fantastische Samburu, dat naast een schitterend golvend landschap ook de Samburu Five heeft. Dit zijn vijf inheemse diersoorten die nergens anders voorkomt in Kenia. Via Mount Kenya reis je naar Lake Nakuru. Hier vind je een heel ander landschap waar je ook uitstekend dieren kunt spotten. Hier heb je o.a. een grotere kans om neushoorns te vinden.

remark Raadpleeg de website van 333 Travel voor de exacte details. Er zal nog veel meer informatie beschikbaar zijn mbt. deze tour, vertrekdata en prijzen. Welke aktiviteiten, maaltijden en vluchten zijn inbegrepen?

Dit is een georganiseerde maar aanpasbare, individuele reis. U kunt de reisroute wijzigen, opties toevoegen / verwijderen en uw vertrekdatum kiezen. De touroperator heeft een suggestie gedaan die u kunt volgen of wijzigen voor uw groep / familie / vrienden. Prijs kan overeenkomstig variëren.

Lidmaatschappen en verenigingen


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.

Vergelijkbare reizen

Kenya Explorer (Tenzing)

Tenzing
Kenya Explorer (10 Dagen)

Rondreis Het beste van Kenia (Travelworld NL)

Travelworld NL
Rondreis Het beste van Kenia (10 Dagen)

Kenia safari rondreis (Sundowner Wildlife Holidays)

Sundowner Wildlife Holidays
Kenia safari rondreis (10 Dagen)