België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... [ | Cruises]ItaliëCroisi Europe

Milaan en het Comomeer & cruise van Mantua, parel van de renaissance, tot Venetië, de Dogestad (formule haven/haven)

In het kort:

Geniet van een verblijf in Milaan: ontdek de stad van de mode en het emblematische Comomeer alvorens op cruise te vertrekken. Laat u van Mantua tot Venetië meevoeren door een unieke cruise door drie regio's van Italië. De regio Emilia-Romagna onthult zijn...

Duur
9 Dagen
Steden
2
Volgend vertrek
18-mei-2024
Vanaf
EUR 2.029,00
Prijs per dag
EUR 225,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Schipsroute
  • Kaart, Bestemmingen
  • Croisi Europe
Operator
Croisi Europe
Schip
MS Michelangelo
[ | Tour]
Milaan en het Comomeer & cruise van Mantua, parel van de renaissance, tot Venetië, de Dogestad (formule haven/haven)
Dagprogramma
Nederlands English

In het kort

Geniet van een verblijf in Milaan: ontdek de stad van de mode en het emblematische Comomeer alvorens op cruise te vertrekken. Laat u van Mantua tot Venetië meevoeren door een unieke cruise door drie regio's van Italië. De regio Emilia-Romagna onthult zijn rijke gastronomische erfgoed. Ontdek de regio Lombardije, bakermat van de renaissance, en alle schatten die hij herbergt. U bezoekt er unieke steden zoals het romantische Mantua. Veneto opent zijn deuren voor u met Venetië, haar beroemde San Marcoplein en Dogepaleis, een voormalige zetel van macht die verrast door zijn bouwstijl met omgekeerde massa`s.

Map: Milaan en het Comomeer & cruise van Mantua, parel van de renaissance, tot Venetië, de Dogestad (formule haven/haven) (Croisi Europe)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1.
Milan(4)
Dag 2.
Milan - Lake Como
Dag 3.
Milan - Mantua
Dag 4.
Mantua - Valdaro
Dag 5.
Valdaro - Verona(1) - Ostiglia - Rovigo
Dag 6.
Rovigo - Porto Viro - Padoue(1) - Chioggia - Venic...
Dag 7.
Venice
Dag 8.
Venise - Mazzorbo - Venise
Dag 9.
Venice(4)

Havens (2): Chioggia, Venetië

Hoogtepunten

  • DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISEUITBREIDING INBEGREPEN: Verblijf van 3 dagen en 2 nachten in MilaanOvernachting in driesterrenhotel (plaatselijke norm) in Milaan (of omgeving)Bezoek aan Milaan, de Duomo en het ComomeerUnieke route: cruise in het hart van de Italiaanse regio's Lombardije, zijn rijke en gevarieerde panorama'sMantua(1), romantische stad omgeven door merenVeneto, land van schatten, kunst en traditiesVerona(1), stad van de geliefdenPadua(1), stad van de heilige AntoniusVenetië(1), een oase met vele rijkdommen
  • DE TROEVEN VAN CROISIEUROPEVolpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de barVerfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - WelkomstdrankjeGratis wifi aan boordAudiofoonsysteem tijdens de excursiesVoorstelling van de kapitein en zijn bemanningAnimatie aan boordBijstands-repatriëringsverzekeringHaventaksen inbegrepen

In prijs inbegrepen

  • het verblijf in halfpension in het viersterrenhotel (plaatselijke norm) in Milaan of Lago Maggiore op basis van twee personen op de kamer - de lunch in het restaurant op D2 en D3 - de bezoeken die voor D2 en D3 worden vermeld - het vervoer met autocar van Milaan naar Mantua - cruise in volpension vanaf het diner van D1 tot het ontbijtbuffet van D7 - dranken inbegrepen aan boord (behalve de speciale kaarten) - verblijf in een tweepersoonskajuit met airco, douche en toilet - animatie - de bijstand van onze begeleidster aan boord - welkomstdrankje - de gala-avond - de bijstands-/repatriëringsverzekering - de haventaksen.

NIET in de prijs inbegrepen

  • de transfer luchthaven/hotel in Milaan D1 - de dranken op de speciale kaarten, de dranken bij de maaltijden tijdens excursies of transfers (D1 tot D9) - het vervoer - de optionele excursies (te reserveren en te betalen aan boord of in het agentschap) - de annulatie-/bagageverzekering - de persoonlijke uitgaven.

Belangrijk

  • Opgelet: de invloed van diverse weersomstandigheden kan de routes verstoren. In bepaalde gevallen kunnen ook tussenstops worden geschrapt. In dergelijke gevallen streeft CroisiEurope ernaar om de meest geschikte oplossing te vinden voor de passagiers. Omwille van de veiligheid tijdens het varen kunnen alleen de crew en de kapitein van het schip beslissen om de vaarroute te wijzigen. De navigatie op de Kanaal Bianco is gevoelig voor veel lage bruggen, waardoor hetzonnedek op bepaalde trajecten niet toegankelijk is.(1) Optionele excursies.(2) De passagiers kunnen niet aan boord blijven tijdens de vaartocht tussen Chioggia en Porto Viro.(3) Als de Arena gesloten is, en ook in de maanden juli en augustus, bezoeken we de prachtige Italiaanse Giusti-tuinen, gecreëerd in 1570 door Augustus Giusti.(4) Aangeraden: aankomst D1 in Milaan (MXP) of Linate voor 17u ; vertrek D9 uit Venetië (VCE) na 11uAlcohol kan de gezondheid schaden, drink dus met mate.Informatie geldig gedurende het jaar 2024

Schipinfomatie

Scheepsnaam
MS Michelangelo
Type schip
Riviercruiseschip
Max. Passagiers
154

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

[ | Cruise]...

Milano

Arrow Going To

Venetië

Rivier CruisesDit is een georganiseerde riviercruise: je eet en overnacht aan boord van het schip. De cruise operator bepaalt de reisroute, de bestemmingen, de duur en de vertrekdata, evenals de prijs per type cabine / dek. Excursies kunnen worden opgenomen of optioneel. Je kunt meedoen, genieten en andere mensen ontmoeten.


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.