België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... CruisesFrankrijkCroisi Europe

De prachtige vallei van de romantische Rijn (formule haven/haven)

In het kort:

Laat u betoveren door de zang van de Lorelei, de schoonheid van sites en tijdloze mythes. De Lorelei domineert da Vallei van de Rijn vanaf zijn beroemde rots, en volgens de legende trok het de zeevaarders van de Rijn naar hun verval. Scheep in voor een ve...

Duur
5 Dagen
Landen
2
Volgend vertrek
04-mei-2024
Vanaf
EUR 775,00
Prijs per dag
EUR 155,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Schipsroute
  • Kaart, Bestemmingen
  • Croisi Europe
Operator
Croisi Europe
Schip
MS Beethoven, MS Douce France, MS France, MS Gérard Schmitter, MS La Boheme, MS Lafayette, MS Leonardo Da Vinci, MS L'Europe, MS Modigliani, MS Mona Lisa, MS Monet, MS Symphonie
Rondreis
De prachtige vallei van de romantische Rijn (formule haven/haven)
Dagprogramma
Nederlands English

In het kort

Laat u betoveren door de zang van de Lorelei, de schoonheid van sites en tijdloze mythes. De Lorelei domineert da Vallei van de Rijn vanaf zijn beroemde rots, en volgens de legende trok het de zeevaarders van de Rijn naar hun verval. Scheep in voor een verrassende cruise door prachtige landschappen die u naar Koblenz en Rüdesheim zal brengen, die bekend is om zijn wijngaarden en bars.

Map: De prachtige vallei  van de romantische Rijn (formule haven/haven) (Croisi Europe)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1.
Strasbourg
Dag 2.
Koblenz
Dag 3.
Koblenz - The Romantic Rhine Valley - Rudesheim(2)
Dag 4.
Rudesheim(2) - Mannheim
Dag 5.
Strasbourg

Reislanden (2): Duitsland, Frankrijk

Havens (4): Koblens, Mannheim, Rüdesheim, Straatsburg

Hoogtepunten

  • DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISEOnvergetelijke route door de vallei van de RijnWijnwandeling en proeverij van streekproducten(1)Heidelberg en zijn kasteel boven de Neckar(1)
  • DE TROEVEN VAN CROISIEUROPEVolpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de barVerfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - WelkomstdrankjeGratis wifi aan boordAudiofoonsysteem tijdens de excursiesVoorstelling van de kapitein en zijn bemanningAnimatie aan boordBijstands-repatriëringsverzekeringHaventaksen inbegrepen

In prijs inbegrepen

  • de cruise in volpension van het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijt van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een dubbele cabine met airco, douche en WC - de animatie - de bijstand van onze hostess aan boord - de welkomstdrank - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

NIET in de prijs inbegrepen

  • de transfers - dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de facultatieve excursies (te boeken en te betalen aan boord of in het agentschap) - de annulatie- en bagageverzekering - de persoonlijke uitgaven.

Belangrijk

  • NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.(1) Facultatieve uitstap.(2) In functie van de beschikbaarheden van de aanlegsteigers, kan de tussenlanding in Rüdesheim worden voorafgegaan door een tussenlanding in Bingen; het tijdschema van de excursies kan worden gewijzigd.Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.Informatie geldig gedurende het jaar 2024

Schipinfomatie

Scheepsnaam
MS Beethoven
Type schip
Riviercruiseschip
Max. Passagiers
180

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Cruise...

Straatsburg

Arrow Going To

Straatsburg

Rivier CruisesDit is een georganiseerde riviercruise: je eet en overnacht aan boord van het schip. De cruise operator bepaalt de reisroute, de bestemmingen, de duur en de vertrekdata, evenals de prijs per type cabine / dek. Excursies kunnen worden opgenomen of optioneel. Je kunt meedoen, genieten en andere mensen ontmoeten.


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.