België | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... CruisesSpanjeCroisi Europe

Andalusische Kerst: de Guadalquivir en de baai van Cádiz (formule haven/haven)

In het kort:

Geniet van een cruise op de Guadalquivir waarbij u de warme steden van Andalusië kan ontdekken en Kerstmis vieren. U zal Sevilla ontdekken dat vreugde en plezier uitstraalt in elk van zijn straten en pleinen van de oude stad die een boeiende reeks monumen...

Duur
6 Dagen
Steden
2
Volgend vertrek
22-dec-2024
Vanaf
EUR 899,00
Prijs per dag
EUR 150,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Schipsroute
  • Kaart, Bestemmingen
  • Croisi Europe
Operator
Croisi Europe
Schip
MS La Belle de Cadix
Rondreis
Andalusische Kerst: de Guadalquivir en de baai van Cádiz (formule haven/haven)
Dagprogramma
Nederlands English

In het kort

Geniet van een cruise op de Guadalquivir waarbij u de warme steden van Andalusië kan ontdekken en Kerstmis vieren. U zal Sevilla ontdekken dat vreugde en plezier uitstraalt in elk van zijn straten en pleinen van de oude stad die een boeiende reeks monumenten herbergt.

Map: Andalusische Kerst: de Guadalquivir en de baai van Cádiz (formule haven/haven) (Croisi Europe)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1.
22 December: Seville
Dag 2.
23 December: Seville - Cadiz
Dag 3.
24 December: Cadiz - El Puerto De Santa Maria(4)
Dag 4.
25 December: El Puerto De Santa Maria(4) - Jerez -...
Dag 5.
26 December: Seville - Cordoba - Seville
Dag 6.
27 December: Seville

Havens (2): Cadiz, Sevilla

Hoogtepunten

  • DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISEKerstavond aan boord: onvergetelijke momenten in een hartverwarmende sfeer van samenzijn en betovering.Ontdekking van(1):Sevilla lichtgevende zijn prestigieuze verledenCadiz, een van de oudste steden van EuropaMiddernachtmis in El Puerto de Santa Maria(2-3)Het kerstgeschenkHet kerstdiner met aangepaste wijnen
  • DE TROEVEN VAN CROISIEUROPEVolpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de barVerfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - WelkomstdrankjeGratis wifi aan boordAudiofoonsysteem tijdens de excursiesVoorstelling van de kapitein en zijn bemanningAnimatie aan boordBijstands-repatriëringsverzekeringHaventaksen inbegrepen

In prijs inbegrepen

  • dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - de cruise in volpension vanaf het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijt op de laatste dag - het verblijf in een tweepersoonscabine met douche en WC - het welkomstdrankje - de begeleiding van onze hostess aan boord - de animatie - de gala-avond - het kerstgeschenk - het kerstdiner met aperitief en wijnen en de haventaksen - de bijstands- en repatriëringsverzekering.

NIET in de prijs inbegrepen

  • dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de transfers - de transfer per autocar(3) - de facultatieve excursies (te boeken en te betalen aan boord of in het agentschap) - de persoonlijke uitgaven.

Belangrijk

  • NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.(1) Facultatieve excursies.(2) De middernachtmis verloopt in het Spaans. De plaats kan veranderen daar het afhankelijk is van de beschikbare plaatsen.(3) Mogelijkheid van transfer: 25S64; per persoon, reserveren en betalen aan boord. De transfer wordt enkel voorgesteld als het schip niet aangemeerd is in de buurt van de gebedsplaats.(4) De tussenstop in El Puerto de Santa Maria kan worden vervangen door Cadiz.*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.Informatie geldig gedurende het jaar 2025

Schipinfomatie

Scheepsnaam
MS La Belle de Cadix
Type schip
Riviercruise Premium (luxe)
Max. Passagiers
176

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Cruise...

Sevilla

Arrow Going To

Sevilla

Rivier CruisesDit is een georganiseerde riviercruise: je eet en overnacht aan boord van het schip. De cruise operator bepaalt de reisroute, de bestemmingen, de duur en de vertrekdata, evenals de prijs per type cabine / dek. Excursies kunnen worden opgenomen of optioneel. Je kunt meedoen, genieten en andere mensen ontmoeten.


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.